Waar bemoeien ze zich mee

“Waar bemoeien ze zich mee?”

De prijs van zichtbaarheid en aangevallen worden

Wat 1 bericht op social media teweeg kan brengen… er werd weer een diepe boosheid geraakt bij heel de familie

Mama zie mij

Papa zie mij

Luister naar mij

Hoor mij

Voel mij

De battle tussen broers en zussen ken je die?

Wie is er het belangrijkste en vooral wie kan mam of pap aan zijn of haar kant krijgen en krijgt de aandacht😉 dat was wat naar boven kwam door uiteindelijk de boosheid die getriggerd werd.

Het kwam zo…

Van de week was er iemand in de zaak van mijn broer geweest die had zitten klagen over wat Kristel toch wel niet weer op haar socials had geschreven. Eerst kwamen ze zeuren en roddelen bij mijn vader op de zaak en nu beginnen ze bij mijn broer die dat vervolgens bij mijn moeder legt, waarop mam boos wordt.

Dit omdat het de zoveelste keer is dat er via via iets terug komt bij mij, terwijl iedereen van de familie, kennissen en vrienden inmiddels geblokkeerd is om dit gezeik steeds te voorkomen wat al jaren speelt sinds ik deel op socials.

En ik dan niet meer open durfde te communiceren omdat ik steeds op mijn vingers werd getikt en dan door mijn angst om niet te durven delen, heel mijn business geremd werd omdat ik bang was steeds voor commentaar. Het heeft me namelijk al vele ruzies met familie gekost.

Oh oh die Kristel toch die open en bloot over gevoelens en emoties schrijft om zichzelf te helpen en mensen te inspireren, lastig hoor zo’n familielid😋

Ik ben nogal open op social media over wat ik voel en meemaak en als ik hulp nodig heb en me dus kwetsbaar opstel. Alleen wat ik dan heel lastig vind is dat als ik iets deel, dat anderen het nodig vinden om mijn familie daarmee lastig te vallen.

Hoezo gaan mensen daar mijn familie mee belasten? Waarom? Wat is het nut daarvan?

Is mijn familie verantwoordelijk voor wat ik schrijf nee toch? Raakt het ze, ja tuurlijk ik ben familiekarma aan het uitwerken en dat is pittig soms, niet alleen voor hun maar ook voor mij en dat deel ik.

En wat maakt het dat iemand naar mijn vader of broer holt of tegen hun te zeggen. “Weet je wat Kristel schrijft?”

Waarom maken die mensen zich nou eigenlijk druk om mijn leven en wat ik schrijf? Interessant vind ik dat.

Waarom reageren ze niet openlijk op mijn post als ze zo’n praatjes hebt of iets van me vinden?

Meestal zijn het mensen die niks beters te doen hebben dan roddelen over anderen. Sneu eigenlijk als je zo’n saai leven hebt en allemaal soapverhalen moet vertellen over anderen.

Ik denk dan “maak je eigen soapserie toch🤩 be the star in your own story en wees je eigen held”

Maar dat kwetsbaar en open delen wordt ook vaak nog in onze maatschappij gezien als zielig doen of zwak zijn. Ik kan je uit eigen ervaring vertellen.

Openlijk delen openbaar is mega gedurfd en je moet van goede huizen komen om alles wat mensen over je heen storten te laten voor wat het is of te incasseren of als het complimenten zijn om die dan binnen te laten komen dat vergt dat je hart open is.

Weet je hoeveel moed dat vergt? Enig idee hoeveel innerlijk werk daar voor nodig is, want ja als ik me geraakt voel ga ik daar mee aan de slag. Ik laat het binnenkomen en ik laat dat gevoel toe. Dan verdwijnt het vanzelf

Elke emotiegolf duurt ongeveer 30 seconden misschien een minuut maar als je er vol ingaat ebt die emotie ook snel weg, energie in beweging. En je mag het toelaten en niet vastzetten wat we ook vaak doen.

Ik ga op zo’n moment schrijven, shaken, schreeuwen, dansen, stampen of gewoon praten met iemand en mijn gevoel delen of via WhatsApp zo kom ik door mijn gevoel heen.

Of stil zijn, mediteren, chanten of zingen. Je kan ook gaan boksen of iets fysieks doen, maar alles om de spanning los te laten is nodig anders krijg je pijn of kramp in je lijf

Mijn blaas reageert tegenwoordig altijd meteen, hup kramp, en dan weet ik het is tijd om me weer vrij te maken met woorden en dus te delen.

Praten, schrijven of wat anders om je te uiten helpt je uit een kramp te komen en leegt je lichaam van opgebouwde spanning. Kramp is een vastgezette emotie. Angst, boosheid, verdriet of wat je ook voelt wil los en ontladen.

Ik schrijf mezelf vrij en doe dat om te ontladen en tegelijkertijd inspireert het anderen😊🌈

Ik ben benieuwd of je dat herkent als ondernemer als je openlijke persoonlijke dingen deelt over je processen dat je familie er op aangevallen wordt en ook wat doe je dan?

Stop je me delen en laat jij je beperken of juist niet? Hoe ga jij daar mee om?

Let me know

Heb een fijne dag vandaag 💗

Ps. Heb jij hier als ondernemer ook last van en weet je niet goed hiermee om te gaan? Laat een reactie achter. En heb je hulp nodig om meer zichtbaar te worden boek dan even een call van 20 minuten in dan kan ik kijken wat ik voor jou kan doen.

#spiritualgrowth#ondernemerschap#emoties#familie#energie#relaties#boosheid#angst#verdriet#patronendoorbreken#compassie#familiekarma#roddelen#openheid#kwetsbaarheid#zelfliefde#empowerment

Kristel helpt ambitieuze sensitieve ondernemers aan een vervullend en spetterend liefdesleven 

Follow me

Deel wat jij er over denkt

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}