Als je liefdesleven en/of business niet floreren kan dat komen door seksueel misbruik traumasporen

Wat mij opvalt is dat sporen van seksueel misbruik zo diep in je cellen kan zitten dat er continue iets gebeurd waardoor je liefdesleven en je business niet stromen of als ze stromen gesaboteerd worden door iets in jou.

Sporen van seksueel misbruik gaan zover terug in je DNA dat het belangrijk is deze aan te pakken. Doe je dat niet dan zal er steeds een zuigende en trekkende kracht zijn in jou die ervoor zorgt dat je down the drain gaat.

Het is je schaduw die aan het werk is en nog niet opgelost is waardoor je steeds situaties creƫert in je leven die dit weerspiegelen. Totdat je die patronen gaat aanpakken.

Het is nodig dat je gezonde mensen om je heen gaat verzamelen die niet meer teren op jouw energie en dat je duidelijke grenzen gaat zetten, ook energetisch, zodat jij geen mensen meer op je pad krijgt die je onbewust leegzuigen.

Als dit patroon aan het werk is, kan je dat herkennen aan het feit dat jij helemaal leeggezogen voelt door de ander of anderen waarmee je in contact bent geweest. Als iemand iets komt halen en jij blijft maar geven dan raak jij leeg en de ander gaat opgeladen en vervuld weg.

Hier wordt jouw energie gebruikt en misbruikt omdat je dus nog sporen van misbruik in je draagt. Het gebeurd heel subtiel maar als jij je leeg voelt en gebruikt voelt ga dan eens na waar gaf je teveel en hoe kan je doe energie bij jezelf houden en bewaken?

Waar stelen mensen je energie? En waar in je lichaam zit dat? En waarom laat je dat nog steeds toe? Kijk daar eens liefdevol naar. En mss ben je je er niet van bewust tot nu.

Je kan een oefening doen met jezelf als je voelt dat je leeg bent.

Wat ik altijd doe is mezelf smudgen met witte salie en palo santo hout. Je kan ook melaleuca/tea tree essentiƫle olie gebruiken en deze een druppel op je kruin druppelen en in je auraveld zetten dit zorgt ervoor dat de koorden energetische loslaten. Werkt ook met lemongrass olie.

Ik zeg dan “alle energie die van mij is mag schoon en met meer bewustzijn terugkeren naar mijn lichaam en alles wat niet van mij is , mij niet dient en wat niet zuiver is en mij blokkeert mag mijn lichaam verlaten”

En ik trek dan ook denkbeeldig alle chakra’s leeg, alsof je koorden in je chakra’s eruit trekt. Dit doe ik voor elke chakra apart net zolang totdat ik voel dat ze ‘leeg’ zijn en ik terug in mijn eigen energieveld zit. Denk hierbij aan hoe je onkruid, met wortel en al eruit trekt

Daarna vul ik mezelf met aarde energie (ik pak een kleur die ik fijn vind) via mijn basischakra en met kosmische energie (hier pak ik een andere kleur voor) via mijn kruinchakra en laat deze samensmelten in mijn hart.

Je kan ook nog even stampen of springen, liefst op blote voeten, zodat je alle overtollige energie laat wegstromen terug de aarde in. Shake je lichaam even om je energie in jounin beweging te zetten.

Heb je vragen laat het me dan weten.

#misbruik#schaduwwerk#energy#toxic#highsensitivity#relaties#zelfliefde#spiritualgrowth#relationship#sexualhealing#karma#cleansing#practice#cuttingcords#energetichealing#energeticcleansing#flow

Kristel helpt ambitieuze sensitieve ondernemers aan een vervullend en spetterend liefdesleven 

Follow me

Deel wat jij er over denkt

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}