Het geheim van een gezonde, spetterende en liefdevolle relatie, zonder drama

De reden waarom jij hier bent is omdat je nu eindelijk wel eens liefde, aandacht en aanraking wil zonder dat het allemaal zo moeilijk moet gaan.

Ik leer jou in dit traject van 3 maanden exact wat je nodig hebt voor een goede relatie en hoe jij meer zelfliefde krijgt, meer rust in je hoofd en lijf ervaart en minder spanning in je relaties hebt.

testimonials

Wat zeggen anderen klanten

Kristel gaf me meteen een goed gevoel, de coach gesprekken gaan diep omdat ze ook op afstand met energie werkt. En toen ik een live sessie had gehad, was ik helemaal verrast over wat het deed. Ik voelde me lichter, en mijn hele lichaam bubbelde haar aanrakingen zijn pure magie

Sinds ik het coaching en healing traject deed bij Kristel voelde ik me zoveel meer goed in mij vel. Mijn relaties lopen soepeler en ik heb niet meer zo snel ruzie met mijn partner. Ook de kinderen zijn echt veranderd nu ik dit innerlijke werk heb gedaan. Ik ben echt super blij en zit lekker in mijn vel nu.

Wat een traject met mij je kan opleveren

Doordat ik holistisch werk, gaat alles diep. Ik werk op hoog energetisch level en daardoor komt alles los, zowel in je hoofd, je lichaam als in je ziel, waardoor veranderingen echt snel voelbaar en zichtbaar zijn.

Meer rust in hoofd en lijf

Je hoofd zal rustiger zijn, minder gedachten, en je lijf zal meer kunnen ontspannen, waardoor je minder stress voelt doordat je op allerlei gebieden aangeraakt wordt, energetisch, emotioneel, fysiek, mentaal, spiritueel oftewel holistische aanraking

Betere communicatie met jezelf en je partner

Je leert beter voelen wat je emoties en gevoelens zijn en dat kan je vertalen in woorden, waardoor je relaties soepeler verlopen en er minder drama is en waardoor je behoeften beter kunnen worden vervuld.

Een spetterend liefdesleven

Doordat je betere communicatie hebt kan jij je wensen en verlangens beter verwoorden waardoor de passie weer terug keert in je liefdesleven met jezelf en/of je partner. En daarnaast zal je levensenergie weer volop stromen

Warmte, aandacht en beter in je vel

Je krijgt alle liefde, aandacht, warmte en aanraking die je nodig hebt van mij, waardoor je ook beter leert ontvangen en je dit ook van je partner beter kan ontvangen


Plan nu een gratis

Discovery Love Call in en kijk of een traject ook bij jou past!