Over Kristel 

Mijn naam is Kristel van Lieshout ook wel bekend als "Magic Green Wolf"

Ik ben Tantric Shamanic Healer & Medicijnvrouw en help ambitieuze, sensitieve ondernemers om een fijne diepe vervullende liefdesrelatie aan te trekken, die zowel rust geeft als spannend is.

Ik help je aan een fijne liefdesrelatie doordat jij aan jezelf gaat werken en diepere zelfliefde gaat ervaren. Hierdoor zal je de juiste persoon of personen voor jou aantrekken om je liefde mee te kunnen delen.

Ik laat je levensenergie weer meer stromen en transformeer samen met jou alle blokkades die nu blokkeren om de liefde van je leven te vinden. 

Ik ben expert in werken met emoties, gevoelens, energie en relatiedynamieken. De tools om naar je diepste zelf te komen en je blokkades op te ruimen die ik gebruik zijn plantmedicijnen, tantra en het sjamanisme.

Ik help je weer dieper met jezelf te connecten en te leren voelen, zodat je open staat om die vrouw of man aan te trekken waar je al zo naar verlangt of om je huidige relatie een boost te geven en de dynamieken die er zijn op te lossen.

Met mijn liefde voor relaties en het vermogen om emotionele problemen en vastgezette energie op te lossen in je lijf, heb ik me ontwikkeld tot een tantric, energetic healer en medicine woman en daarom kan ik jou helpen op je innerlijke pad naar heling en het pad naar een gezonde bewust relatie.

Ik breng je weer terug in je lijf brengt en geef je meer rust en laat je voelen dat je weer leeft. Ik breng je dieper in je hart en in je bekkengebied en zorg dat ze weer verbonden zijn Ik voed jouw, lichaam, ziel en hoofd, zodat jij blij, vrij, licht, opgelucht en excited zal zijn na de sessies.

Ik heb regelmatig mee gemaakt dat vrouwen en mannen na een reis of na een sessie zeggen. "Wow, zo vrij en ecstatisch heb ik me nog nooit gevoeld. Ik voel mijn levensenergie eindelijk weer stromen tot aan het puntje van mijn tenen.

Mijn lijf voelt weer heel het is alsof het bruist en magische tintelingen iets hebben geopend in mij, ik voel me zo licht en vervuld"