“What’s love got to do with it?”

Ik was net aan het “Nam-myoho-renge-kyo” aan het chanten en ik keek in het hart van de spiegel die ik zie als in de gohonzon (rituele tekening waar je naar kijkt als je chant) kijk en maanden lang zag ik alleen maar dat kleine figuurtje van angry bird figuurtje in de weerspiegeling van de gohozonðŸĪĢ

En ineens veranderd die angry bird in het alziende oog en komt ineens de zin “What’s love got to do with it?” in me op en daar brak ik. Het voelde alsof mijn derde oog opnieuw werd geopend.

Dikke tranen stroomden over mijn wangen alsof mijn ziel open brak en ineens zag ik dat er geen angry bird meer te zien was, maar een alziend wijs oog wat alles ziet en ook alles aan de binnenkant ziet wat klaar is en losgelaten mag wordenðŸĪ

Er is iets in mij veranderd voorgoed. En dat voel ik echt diep. Ik kan nu wel weer opnieuw huilen nu ik dit schrijf, maar dan van blijdschap ik voel bliss in elke vezel op dit moment.

Ik chant al maanden bijna elke dag en dacht het is fijn maar geen idee wat het uiteindelijk doet, maar dit is nog niet eerder gebeurd dus het voelt echt als een diepe doorbraak. Ik voelde ineens de diepere oneness connection.

Gister ben ik energetisch verhuisd en mijn business ook en ik weet dat ik op een nieuwe tijdlijn zit. Alles gebeurd altijd eerst energetisch voordat het fysiek en concreet gemanifesteerd wordt.

Ik voel dat er een nieuwe tijd van voorspoed, overvloed en geluk is gekomen ook voor mij. As we speak now. En dat ik de komende tijd meer en meer mag delen over taboe onderwerpen. De energie vraagt er nu om en ik mag een doorgeef luik zijn voor boodschappen die ik voel en doorkrijg.

Ik besefte me tijdens het chanten ineens dat Tina Turner ook zo elke dag voor de gohonzon zat en ineens besefte ik dat ik zelf ook geen idee heb wat liefde nou eigenlijk is toen deze zin net opkwam.

Het leven van Tina ging niet over rozen en mijn pad zelf ook niet.

Ik besef ineens hoe verbonden ik ben met iedereen die deze prachtige practise beoefend en wil mijn lieve sister Esmee bedanken dat zij dit in mijn leven heeft gebracht afgelopen decemberðŸĶ‹ðŸ™ðŸŠķ what a change

En als je de film van Tina Turner “What’s love got to fo with it?” ooit hebt gezien dan weet je dat toxische relaties killing zijn en niks met liefde te maken hebben en hoe ver iemand kan gaan voor liefde.

Maar wat heeft liefde ermee te maken? Het is nooit liefde als je misbruikt wordt of je misbruikt voelt.Je probeert en gat op de vullen met dat wat jij denkt dat liefde is en de ander maakt daar misbruik van.

Dit gebeurd veel bij vrouwen en mannen die seksueel misbruikt zijn.

Daarover ga ik morgen meer schrijven, want misbruik in alle facetten dat maakt dat je leven tot een hel en ik weet hoe je eruit komt, want ik ben zelf als klein meisje misbruikt dus de schade wat dat aanbracht in mijn verdere leven is soms ineens weer voelbaar en ik mag daar ook over gaan delen en anderen hierin helpen helen.

Mijn morning practice helpt mij naast het mediteren in stilte wat ook een van mijn practices is om door diepe stukken heen te branden.

De chant bevat veel energie en maakt veel los, de trilling van de woorden en de betekenis brengt energie in beweging om tot mijn eigen boedhha natuur te komen en mezelf diep te ontmoeten en al mijn schaduwkanten omhoog te brengen om te helen.

Dat is zo fijn en ook zo diepðŸĪðŸ™

Nam-myoho-renge-kyo is dus een gelofte, een uitdrukking van vastberadenheid, om onze Boeddhanatuur te omarmen en te manifesteren .

Het is een belofte aan jezelf om nooit toe te geven aan moeilijkheden en je lijden te overwinnen. Tegelijkertijd is het een gelofte om anderen te helpen deze wet in hun eigen leven te onthullen en geluk te bereiken.

Wat is jouw morning practice en wat brengt jou dat?

#spiritualgrowth#trauma#liefde#zelfliefde#chant#lichtwerkers#buddhism#schaduwwerk#highsensitivity#whatslovegottodowithit#tinaturner#energy#lawofattraction#energyhealing#relationship#toxicrelationships#toxic#patronendoorbreken#karma#sexualabuse#sexualhealing

Kristel helpt ambitieuze sensitieve ondernemers aan een vervullend en spetterend liefdesleven 

Follow me

Deel wat jij er over denkt

Your email address will not be published. Required fields are marked

{"email":"Email address invalid","url":"Website address invalid","required":"Required field missing"}