Wil je dieper voelen en dichter bij jezelf komen?

En zo de ideale relatie zonder drama aantrekken? 

Heb je moeite met je gevoelens en emoties te uiten en wil je dieper in jezelf zakken. Meer zelfliefde ervaren en beter verbonden zijn met je hart.

Dan is microdose met diepte coaching echt jou ding. Boek een call en kijk of het bij jou past. Je zal je rustiger voelen, meer kunnen voelen, beter geaard zijn en lekker in je vel zitten.

testimonials

Wat anderen zeggen die jou voorgingen...

Kristel was de eerste die ik echt vertrouwde met plantmedicijnen en microdose. Ik was er altijd bang van, maar nu niet meer, want ik merk wat het me brengt

Sinds ik gemicrodosed heb met Kristel voel ik me veel dichter bij mezelf en veel rustiger in mezelf. Ik voel me creatiever dan ooit tevoren.

Waarom dit echt voor jou werkt en anders is

Microdosen kan je natuurlijk ook gewoon zelf doen, je mist dan alleen de hele krachtige coaching en dat je alle vragen meteen kan stellen.


Ook kan je delen wat het met je doet en coach ik je in de dingen die je los wil laten en vooral de dingen die je aan wil trekken in je leven zoals liefde, warmte, aandacht en een vervullende liefdevolle relatie met een partner die bij je past

Meer rust

Ervaar diepere rust in je hoofd, minder drukte, minder chaos en spanning in lijf en je hele zijnskern. Je voelt je meer in het hier en nu en kan dieper voelen, waardoor je minder in je hoofd zit

Meer focus

DJe merkt dat je dingen beter en sneller voor elkaar krijgt en af kan maken, omdat je hersenen door de microdosing beter gaan werken en omdat jij diep van binnen meer opgeruimd bent en je leger voelt, waardoor je ruimte voelt voor creatie

Dieper voelen

Je kan meer en meer in je hart aanwezig zijn omdat ik je help daarin met oefeningen, meditaties en ook door middel van de plantmedicijnen. 

Emoties en gevoelens komen los

We ruimen oude gevoelens en emoties op en lossen patronen in jou op waardoor jij dieper kan voelen in je lijf en jij je gelukkiger zal voelen ongeacht welke emotie je maar hebt. 

Vraag hier een gratis Discovery Love Call aan en begin je avontuur